Search the store

 
 

Subscribe to our Newsletter

Get our latest news and special sales

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.

Set van 3 Stenen armbanden 1

€ 66,12

Set van3 armbanden: Lavasteen ,Tijgeroog en Ruby Zoisite kralen 

Op voorraad

Aantal

Set van 3 armbanden van lavasteen, tijgeroog en robijn zoisiet.

Diameter van de parels: 10 mm

Binnenomtrek: 20 cm (fouttolerantie: 0,5 cm)

Geschikt voor herenmaat, brede handgreep.

Wordt geleverd in een fluwelen cadeauzakje

Ruby zoisiet: Deze relatief ongebruikelijke halfedelsteen wordt alleen in Tanzania gevonden Het wordt gevonden in een combinatie van 2 of 3 kleuren (zwart, groen, rood).

LET OP: deze steen bevat ijzer en is gevoelig voor water. Roestvlekken kunnen op de steen verschijnen als u deze te lang nat laat.

De zoïsiet-robijn bevordert de balans van onze krachten en brengt rust.

Tijgeroog: Tijgeroog is een fijne steen (gewoonlijk "halfedelsteen" genoemd). De steen is een gele en bruine tabby-toon die doet denken aan het oog van de tijger. Het tijgeroog is een van de microkristallijne kwarts

Het komt voornamelijk uit Zuid-Afrika en Australië, maar komt ook voor in Sri Lanka, Birma, de Verenigde Staten, India, Brazilië en Namibië.

LET OP: op hoge temperatuur gebracht, kan de kleur van de steen veranderen en roder worden. Het heet dan '' Ox's Eye ''.

Deze steen zou de wil stimuleren, stress verminderen en (onder andere) optimistisch maken en een antidepressieve werking hebben.

Lavasteen: De vulkanische steen zou helpen bij de persoonlijke wederopbouw.

Het zou je toelaten om je grenzen te overschrijden. Het stimuleert (rait) kracht, moed, energie. Vulkanisch gesteente (of lavasteen) houdt warmte vast en verspreidt deze.

Het wordt gebruikt als een etherische oliediffuser. Verwarmd en op het lichaam geplaatst, vermindert het de spierspanning.

Niet-contractuele foto. Al onze parels zijn gemaakt van natuurlijke, ongetinte edelstenen. Kleine kleurvariaties maken ze allemaal uniek.

B-RTL
2021-03-27

Specifieke referenties