Search the store

 
 

Subscribe to our Newsletter

Get our latest news and special sales

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.

3D POP-UP KAART LONDON TOWER BRIDGE

€ 9,92

3D POP-UP KAART LONDON TOWER BRIDGE

Op voorraad

Aantal

3D POP-UP KAART TOREN VAN LONDEN

15x20 cm

De Tower Bridge 3D pop-up kaart is een waar meesterwerk van papiertechniek. Deze unieke kaart brengt een van de meest iconische monumenten van Londen tot leven met zijn delicate details en driedimensionale constructie.

De Tower Bridge, gebouwd in de 19e eeuw, is een van de beroemdste symbolen van Londen. Deze 3D pop-up kaart brengt hulde aan dit iconische bouwwerk door alle architectonische details van de brug vast te leggen, waaronder de twee torens, de rijbanen, de kabels en de decoratieve elementen.

Een nadere blik op de kaart toont details van de loopbruggen die de twee torens verbinden, evenals de twee torens zelf, die prachtig ontworpen zijn. De kaart toont ook de twee beweegbare bruggen van de Tower Bridge, die opengaan om schepen door te laten.

De Tower Bridge 3D pop-up kaart is een geweldige manier om deze iconische Londense bezienswaardigheid vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het is perfect voor verzamelaars, toeristen of gewoon voor liefhebbers van kunst en architectuur. Deze kaart is ook een geweldig souvenir van Londen, dat aan een vriend of familielid cadeau kan worden gedaan.

 Het is ook een uitstekend souvenir van de stad Londen, om cadeau te geven aan een vriend of familielid.

POP-3D-TB
2018-07-26

Specifieke referenties