Search the store

 
 

Subscribe to our Newsletter

Get our latest news and special sales

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.

3D POP-UP KAART MANNEKEN PIS

€ 8,26

3D POP-UP KAART MANNEKEN PIS

Op voorraad

Aantal

POP-UP KAART 3D MANNEKEN PIS

12x18 cm

De Manneken Pis 3D pop-up kaart is niet alleen een uitzonderlijk kunstwerk, maar ook zeer informatief. Het toont in detail het beeldje zelf en zijn directe omgeving, inclusief de kasseien van de straat en de omliggende gebouwen. Het toont ook de hoogte van het standbeeld, dat slechts 55 cm hoog is, maar een van de populairste attracties in Brussel is.

Als je de kaart opent, verschijnt het Manneken Pis-beeldje plotseling in reliëf, met details zoDe Manneken Pis 3D pop-up kaart is een waar wonder van papiertechniek. Deze driedimensionale vouwkaart is ontworpen om een van de beroemdste symbolen van Brussel tot leven te brengen: het bronzen beeldje van een urinerend jongetje.als de textuur van het brons en de details van de kleren van de jongen terwijl hij plast. Het is een ongelooflijk meeslepende ervaring die je de details van dit beroemde beeldje op een nieuwe en spannende manier laat ontdekken.

De Manneken Pis 3D pop-up kaart is een geweldig souvenir voor iedereen die Brussel heeft bezocht en gefascineerd is door dit iconische beeld. Het is ook een uitstekend cadeau voor kunstverzamelaars, papierliefhebbers en reisliefhebbers. Met zijn uitzonderlijke afwerking en verbluffende visuele schoonheid is deze kaart zeker een stuk om aan uw collectie toe te voegen.

POP-3D-MP
2018-07-26

Specifieke referenties