Search the store

 
 

Subscribe to our Newsletter

Get our latest news and special sales

You may unsubscribe at any moment. For that purpose, please find our contact info in the legal notice.

Set van 3 Stenen Waxkoord armbanden 2

€ 57,85

Set van3 waxkoord armbanden: tijgeroog, brecciated jasper , en amethist kralen .

Op voorraad

Aantal

Set van3 waxkoord armbanden: tijgeroog, brecciated jasper en amethist kralen.

Diameter van de parels: 6 mm

Verstelbaar, one size fits all.

Wordt geleverd in een fluwelen cadeauzakje

Tijgerhoog: Het tijgeroog is een halfedelsteen. De kleur van de steen is geel en bruin die aan het oog van de tijger herinnert. Tijgeroog maakt deel uit van de microkristallijne kwarts. Hij komt voornamelijk uit Zuid-Afrika en Australië, maar ook uit Sri Lanka, Birma, de VS, India, Brazilië en Namibië OPGELET: Bereik bij hoge temperatuur, de kleur van de steen kan veranderen en meer rood worden. Deze steen zou de wil stimuleren, stress verminderen en (onder andere) je optimistisch maken en een antidepressivum effect hebben.

Breciated jasper: Deze haledelsteen is te vinden op alle continenten. En wordt daarom al duizenden jaren bewerkt. De braciated jasper zou ontgifting bevorderen en rust en volheid brengen.

Amethist: Amethist is een hafedel steen die sinds de oudheid wordt gebruikt. Het is een doorschijnende paarse kwarts. Het komt voornamelijk uit Brazilië en Uruguay, maar er zijn kleinere deposito's in de wereld (onder andere in België en Frankrijk). OPGELET: de amethist bevat sporen van ijzer (waardoor het zijn kleur krijgt) en ondersteunt weinig water. Er kunnen vlekken ontstaan als deze te veel aan water worden blootgesteld Deze steen zou rustgevend zijn, de balans op zichzelf brengen. Het zou een steen van sereniteit zijn.

Niet-contractuele foto.

Al onze parels zijn gemaakt van natuurlijke, ongetinte edelstenen. Kleine kleurvariaties maken ze allemaal uniek.

B-WAX-TBA
2021-03-27

Specifieke referenties